scrie pentru resursa de fun

Bine ati venit pe ResursadeFun.ro

Divertisment de calitate pentru oameni inteligenti

Povestiri

20/08

Regulamentul Romaniei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (11 votes, average: 10.00 out of 10)
Loading...Loading...

** Pentru a exista un deplin echilibru in teren, noi vom juca 18 si vom avea dreptul la 6 schimbari.
** Jucatorii nostri se vor echipa la fel ca adversarii, derutandu-i complet. Totodata, vom avea, din start justificari pentru pasele gresite date la adversar.
** Atingerea mingii cu mana, capul sau piciorul de catre jucatorii echipei adverse va fi considerata hent si se va sanctiona ca atare.
** Pentru noi nu va exista notiunea hent, iar mingea va fi prevazuta cu manere pentru a facilita driblingurile cu mana.
** Portarul nostru va purta un echipament larg in care sa incapa si rezerva sa, astfel incat unul va apara o parte a portii, celalalt alta.
** Portarul lor, pe tot timpul partidei, va apara intr-un picior, cu o mana la spate si legat la ochi.
** Formatia noastra va juca studiatul sistem “Care pe care”, contacarandu-l pe al lor: “Baga-l pe fazan la mijloc”.
** Adversarilor nostri la trei goluri inscrise li se va marca un punct pe tabela de scor, noua nu se va socoti gol dupa fiecare doua auturi si doua faulturi realizate.
** Fiecare gol marcat de adversari nostri va fi sanctionat cu cartonas rosu, si se va solda cu eliminarea autorului in teren.
** Daca va fi cazul, vom executa lovitura de 11 metri, de la 4 metri, iar portarul lor va apara stand in maini, in afara cadrului portii.
** Arbitrul de centru va urmari cu atentie jocul, astfel incat, la trei pase consecutive legate de adversar va fluiera joc pasiv, acordandu-ne lovitura libera directa de la 16 metri.
** Loviturile libere, directe sau indirecte, le vom executa fara zid, faza in care jucatori de camp ai echipei adverse vor sta aliniati pe linia de centru a terenului, urmarind frumusetea fazei si strigand portarului lor diferite expresii de incurajare, dupa bunul lor plac.
** In minutul 90, arbitrul principal ne acorda o lovitura de pedeapsa, pe care, pentru siguranta, o va executa tot el. Lovitura se va repeta pana va inscrie.

In atari conditii, consideram meciul deschis oricarui rezultat cu arbitraj corect, cu sanse egale de castig, sa castige cei mai buni!!!


Trimite pe:

Facebook Twitter

Etichete:Articol publicat la: 20.08.2010, ora 01:19 AM, in categoria: Povestiri


Resursa de Fun RSS Feed             Add to any service

Scrie un comentariu


 
Lasa-ne adresa ta de email
si afla primul cele mai bune motive sa te amuzi cu pofta
exclusiv pentru oameni inteligenti
TRIMITE