scrie pentru resursa de fun

Bine ati venit pe ResursadeFun.ro

Divertisment de calitate pentru oameni inteligenti

Povestiri

03/10

Cea mai grea masina de intretinut

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (12 votes, average: 7.50 out of 10)
Loading...Loading...

Renault si Ford si-au unit fortele pentru a crea o masina pentru femei. Combinand Renault “Clio” si Ford “Taurus” au proiectat “Clitaurus”. Culoarea de baza e roz si studiile au aratat ca prototipul hotului de masini – mascul – va fi incapabil s-o gaseasca – ca sa nu mai pomenim s-o porneasca – chiar daca cineva ii zice unde se afla si cum s-o faca.

Circula zvonul cum c-ar pierde din lichidul de transmisie odata pe luna si c-ar fi o catea dac-o pornesti dimineata. Unii au raportat ca-n diminetile reci de iarna, cand ai nevoie de ea nu poti nicicum sa-i dai cheie oricat ai incerca.

Oricat de misto ar fi sa ai un model nou, e greu de intretinut si foarte costisitor sa scapi de el. Modelele vechi desi initial curbele-i sunt apetisante si au un  pret redus, odata cu trecerea timpului dezvolta un apetit insatiabil pentru carburant si curbele se modifica cu varsta.  Constructorii sunt in dilema si nu reusesc sa-si explice de ce marimea portbagajul creste dar se zice ca e doar culoarea care o face sa ARATE mai voluminoasa.

 Modelul acesta nu se crede ca va ajunge la statutul de colectie. Majoritatea proprietarilor au ajuns la concluzia ca e mai bine sa iei una in leasing si s-o inlocuiesti la fiecare cativa ani.

Multumim Ema S.


Trimite pe:

Facebook Twitter


Articol publicat la: 03.10.2012, ora 09:00 AM, in categoria: Povestiri


Resursa de Fun RSS Feed             Add to any service

  1. Asta-i banc sau poveste de adormit copiii?!! M-ai plictisit rau de tot!

    RECOMANDARE: Nu va irositi timpul !

Scrie un comentariu


 
Lasa-ne adresa ta de email
si afla primul cele mai bune motive sa te amuzi cu pofta
exclusiv pentru oameni inteligenti
TRIMITE